مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا

صفحه اصلی انجمن ها ویزا و پاسپورت و کارت اقامت در کانادا مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا

این موضوع شامل 0 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط  بهادر در 10 ماه، 2 هفته پیش بروز شده است.

  • نویسنده
    نوشته ها
  • #113 پاسخ

    بهادر
    سرپرست کل

    مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا

    مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا
    برای اقدام به دریافت ویزای بازدید والدین نیاز به وکیل مهاجرت ندارید و به سادگی میتونید با تهیه مدارک زیر و اپلای کردن آنلاین که سریع ترین راه ممکن است اقدام کنید.

    برای اقدام کردن به لینک http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp برید و مراحل رو بسادگی طی کنید.یه سری سوالات ساده میپرسه که باعث میشه لیست مدارک درخواستی رو با توجه به مورد شما بهتون بده ….در ضمن نیاز دارید یه اکانت آنلاین باز کنید بعد طی شدن مراحل پاسخگویی (پنج دقیقه) که راهنمایی و لینک رو بهتون میده .

    بطور خلاصه لیست مدارک مورد نیاز برای یه مورد معمولی :

    1- پاسپورت چک کنید حتما بالای شش ماه اعتبار داشته باشه .
    2-دعوتنامه – یه فایل word ساده مینویسید و مشخصات خودتون و اینکه در حال حاضر چکار میکنید و دلیل اینکه چرا والدین شما میخوان بیان مثلا جشن فارغ تحصیلی یا بارداری یا … هر دلیلی که میخواید ذکر کنید .
    3- گواهی موجودی و گردش حساب جهت اثبات توانایی مالی والدین . معمولا بانک های ایرانی خودشون نسخه انگلیسی و با تبدیل واحد پول به د پول مورد نظر شما بهتون میدن. برای نرخ تبدیل از نرخ دلار دولتی استفاده میکنند که در این مورد به نفع شماست چون مقدار موجودی و گردش شما بیشتر از تبدیل به نرخ بازار میشه. میزان موجودی و گردش لازم نیست خیلی بالا باشه و با 20 یا 30 میلیون کارتون راه میفته .
    4- عکس 4×3 .
    5-گواهی قصد از سفر که دقیقآ مثل دعوتنامه هستش ولی از طرف والدین که چرا میخوان بیان کانادا .
    6-فرم IMM5645 که اطلاعات خیلی ساده ای رو ازتون درخواست میکنه .
    7-ترجمه شناسنامه شامل صفحه اول و دوم (صفحه بچه ها و همسر) که نشون دهنده رابطه خوشاوندی والدین با بچه هاست .
    8-واریز 100 دلار پول هزینه بررسی پرونده بصورت آنلاین .
    9 -واریز 80 دلار بایت هزینه انگشت نگاری که در صورت پیش رفتن پرونده ازتون درخواست میشه پرداخت کنید.
    نکنه اینکه تموم مدارک بالا میتونه جهت بازدید خواهر و برادر هم استفاده بشه و کاملا مثل هم هستش روال و مدارک .
    مدت زمان از اقدام تا گرفتن مدیکال برای مورد خود من حدود 25 روز طول کشید 😎 .
    کلیه مدارک بالا رو اسکن میکنید و در حساب کاربری که باز کردید در فیلد مربوطه آپلود میکنید و پرداخت 100 دلار…وضیعت پرونده رو بصورت آنلاین به راحتی میتونید چک کنید .
    ممکنه از والدین درخواست مدیکال بشه که فرمهای مربوطه رو براشون میفرستن … ممکنه و همیشگی نیست . برای خود من فقط از پدرم مدیکال خواستن و مادرم بدون مدیکال ویزا گرفت .
    اگر کل مدارک اسکن شده آماده باشه کل پروسه 30 دقیقه طول میکشه و حتی کمتر …

    • این موضوع 10 ماه، 2 هفته پیش توسط  بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 10 ماه، 2 هفته پیش توسط  بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 10 ماه، 2 هفته پیش توسط  بهادر اصلاح شده است.
پاسخ به : مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا
اطلاعات شما: