انجمن گفتگوی ایرانیان مقیم کانادا انجمن ها ویزا و پاسپورت و کارت اقامت در کانادا مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا

این موضوع شامل 27 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط بهادر بهادر در 2 هفته، 2 روز پیش بروز شده است.

  • نویسنده
    نوشته ها
  • #113 پاسخ
    بهادر
    بهادر
    سرپرست کل

    مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا

    مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا
    برای اقدام به دریافت ویزای بازدید والدین نیاز به وکیل ندارید و به سادگی میتونید با تهیه مدارک زیر و اپلای کردن آنلاین که سریع ترین راه ممکن است اقدام کنید.

    برای اقدام کردن به لینک http://www.cic.gc.ca/english/visit/visas.asp برید و مراحل رو بسادگی طی کنید.یه سری سوالات ساده میپرسه که باعث میشه لیست مدارک درخواستی رو با توجه به مورد شما بهتون بده ….در ضمن نیاز دارید یه اکانت آنلاین باز کنید که بعد طی شدن مراحل پاسخگویی (پنج دقیقه) لینک مورد نیاز باز کردن اکانت رو بهتون میده .

    بطور خلاصه لیست مدارک مورد نیاز برای یه مورد معمولی :

    1- پاسپورت – چک کنید حتما بالای شش ماه اعتبار داشته باشه .
    2-دعوتنامه – یه فایل word ساده مینویسید و مشخصات خودتون و اینکه در حال حاضر چکار میکنید و دلیل اینکه چرا والدین شما میخوان بیان مثلا جشن فارغ تحصیلی یا بارداری یا … هر دلیلی که میخواید ذکر کنید .
    3- گواهی موجودی و گردش حساب جهت اثبات توانایی مالی والدین . معمولا بانک های ایرانی خودشون نسخه انگلیسی و با تبدیل واحد پول به واحد پول مورد نظر شما رو بهتون میدن. برای نرخ تبدیل از نرخ دلار دولتی استفاده میکنند که در این مورد به نفع شماست چون مقدار موجودی و گردش شما بیشتر از تبدیل به نرخ بازار میشه. میزان موجودی و گردش لازم نیست خیلی بالا باشه و با 20 یا 30 میلیون کارتون راه میفته .
    4- عکس 4×3 .
    5-گواهی قصد از سفر که دقیقآ مثل دعوتنامه هستش ولی از طرف والدین که چرا میخوان بیان کانادا .
    6-فرم IMM5645 که اطلاعات خیلی ساده ای رو ازتون درخواست میکنه .
    7-ترجمه شناسنامه شامل صفحه اول و دوم (صفحه بچه ها و همسر) که نشون دهنده رابطه خویشاوندی والدین با بچه هاست .
    8-واریز 100 دلار پول هزینه بررسی پرونده بصورت آنلاین .
    9 -واریز 80 دلار بایت هزینه انگشت نگاری که در صورت پیش رفتن پرونده ازتون درخواست میشه پرداخت کنید.
    نکنه اینکه تموم مدارک بالا میتونه جهت بازدید خواهر و برادر هم استفاده بشه و کاملا مثل هم هستش روال و مدارک .
    مدت زمان از اقدام تا گرفتن مدیکال برای مورد خود من حدود 25 روز طول کشید 😎 .
    کلیه مدارک بالا رو اسکن میکنید و در حساب کاربری که باز کردید در فیلد مربوطه آپلود میکنید و پرداخت 100 دلار…وضیعت پرونده رو بصورت آنلاین به راحتی میتونید چک کنید .
    ممکنه از والدین درخواست مدیکال بشه که فرمهای مربوطه رو براشون میفرستن … ممکنه و همیشگی نیست . برای خود من فقط از پدرم مدیکال خواستن و مادرم بدون مدیکال ویزا گرفت .
    اگر کل مدارک اسکن شده آماده باشه کل پروسه 30 دقیقه طول میکشه و حتی کمتر …

    • این موضوع 1 سال، 8 ماه پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 1 سال، 8 ماه پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 4 ماه، 3 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 3 ماه، 1 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 3 ماه پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 3 هفته، 4 روز پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 3 هفته، 4 روز پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
  • #1549 پاسخ
    Avatar
    حسین

    با سلام
    توضیحات شما کاملا رساست فقط مشخص نکرده اید که اکانت را به نام یکی از والدین یا خودمان باز کنیم یا اینکه اصلا مهم نیست این موضوع!

    • #1550 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام حسین

      من دوبار تجربه موفق این کار رو داشتم و اکانت رو به اسم والدین (پدر) باز کردم….
      احتمالا اگر به اسم خودتون باز کنید باید فرم representative رو هم پر کنید

  • #1552 پاسخ
    Avatar
    حسین

    بهادر جان، از اینکه به این جلدی جواب منو دادی بسیار سپاسگزارم!

    سؤال دیگرم اینه که همون یه فرم یعنی 5645 کافیه؟ چون بعضیها گفتن یه فرم دیگه یعنی فرم 5257 که شامل مشخصات فردی متقاضی میشه را هم باید پر کرد!

    ضمن آنکه برا خانواده های پرجمعیت باید دو یا سه تا فرم پر کرد؟ چون جا برا 5 تا خواهر و شش تا برادر و 5 تا پسر و چهارتا دختر نیست!!! (واقعا انفجار جمعیت ما را بد جوری پیچونده!)

    اگه همه اطلاعات این سایت اداره مهاجرت را زیر و رو کردید (لینک به لینک که میشه آدم گم میشه توش) خواهشمندم این دو تا سوال منو بی جواب نذارین!

    • #1554 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام حسین

      شما بعد از طی مراحل پاسخگویی به سوالات هر مدرک و فرمی رو که لیست کرد آماده کن …
      هر جا به علت تعداد بالای اعضای خانواده جا کم آوردی یه فرم مشابه ضمیمه کن ….فقط همون صفحه ای که لازم داری البته

  • #1562 پاسخ
    Avatar
    حسین

    سلام بهادر جان!

    رو خود فرمها راهنمایی لازم را کرده! من قبل از مطالعه کامل فرمها این سوالها برام پیش آمد و از شما پرسیدم. ممنون که پاسخ دادید.

    • #1563 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      خوشحال میشم اگر مطلبی داشتید با بقیه به اشتراک بزارید.

  • #1566 پاسخ
    Avatar
    نگار

    ممنون بابت اطلاعات کاملتون

    من دو تا سوال دارم : ۱- برای پدر مادر با هرشرایط جسمی ویزا داده میشه ؟ ۲- بالای ۶۵ سال نیاز به انگشت نگاری یا سفر به کشور دیگه الزامیه

    چون پدر من بیمار هستند البته بیماری نیست که نیاز به خدمات پزشکی اینحا داشته باشیم ایشون آلزایمر دارند و حرکتشون به واسطه بیماری سخت شده میخوام بدونم اگر براشون اقدام کنم ممکنه بخاطر بیماری و محدود بودن حرکتشون ویزا ندن ؟

    • #1567 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام نگار

      بله احتمال اینکه بهشون ویزا ندن هست …البته قطعا براشون مدیکال درخواست میکنند و همه چیز بستگی به نظر پزشکی داره که گزارش مدیکال رو آماده میکنه….

      به نظر من امتحانش ضرری نداره …

      در رابطه با انگشت نگاری از سن 14 تا 79 سال اجباری هستش …. برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ببینید.

  • #1573 پاسخ
    Avatar
    نگار

    خیلی ممنون از پاسختون

    یعنی ممکنه بالای ۷۵ سال انگشت نگاری لازم نباشه؟

    و اینکه در هرصورت باید خودشون به سفارت کانادا مراجعه حضوری داشته باشند؟

    • این پاسخ 3 ماه، 4 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • #1579 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام نگار

      احتمالش ضعیف هستش که انگشت نگاری نخوان و در صورتی که بخوان , در حال حاضر راهی غیر از مراجعه حضوری فکر نمیکنم برای انگشت نگاری وجود داشته باشه

  • #1580 پاسخ
    Avatar
    نگار

    ممنون بابت وقتی که گذاشتید

     

  • #1581 پاسخ
    Avatar
    سارا

    سلام، ميخواستم بپرسم اينكه توي دعوتنامه بياريم كه هزينه هاي مدت اقامتشون خود مادرم پرداخت مييكنه و فقط منزل ما سكونت دارن ممكنه كه  ريجكت كنند. دليل اينكه ميخوام بگم هزينه ها رو خودشون پرداخت ميكنند اينه كه من خودم فعلا از disability دارم استفاده ميكنم ، گفتم شايد اگر بگم هزينه هاشون با منه ريجكت كنند. كلا موندم كه در اين مورد كدوم بزنم بهتره؟ ممنون از راهنماييتون 🙏🙏

  • #1586 پاسخ
    بهادر
    بهادر
    سرپرست کل

    سلام سارا

    اگر والدین شما گواهی مالی قابل قبولی از ایران ارائه کنند بهتره که بگید هزینه هاشون با توجه به توانایی مالی که دارند با خودشون هستش…
    در کل ترکیب درآمد شما , دلیلی که شما در دعوت نامه ذکر میکنید و توانایی مالی والدین میتونه تاثیر خوبی روی آفیسر بزاره .در جریان باشید دلیلی که ذکر می کنید باید مدرکش رو هم بفرستید ….مثلا ممکنه شما بگید بخاطر disability که دارم نیاز دارم مدتی والدینم کانادا باشند که دلیلی خوبی هم هست ولی باید مدرک disability رو هم پیوست کنید.

  • #1593 پاسخ
    Avatar
    سارا

    ممنون از وقتي كه ميزارين 🙏🙏🙏

    • این پاسخ 3 ماه، 3 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
  • #1654 پاسخ
    Avatar
    ندا

    درود بر شما

    من میخواهم برای مادرم درخواست ویزای ۵ ساله بکنم از کجا باید شروع کنم در ضمن مادرم دو بار قبل ریحکت شده واین بار سوم هست و در ریجکت قبلی گفتند که نتوانستی ما را قانع کنی که بعد از رفتن به کانادا به ایران بر میگردی

    و سوال دوم اینکه ایا سوپر ویزا همان ویزای ۵ ساله است لطفا راهنمایی کنید ممنون

    • #1655 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام ندا

      این که از کجا و چجوری باید شروع کنید رو در بالا کامل توضیح دادم … امیدوارم بتونید دلایل قانع کننده ای برای بار سوم ارایه کنید…

      سوپر ویزا فقط برای پدر بزرگ , مادر بزرگ , پدر و مادر افرادی که پرمنت رزیدنت یا سیتی زن شیپ کانادا هستند صادر میشه و اعتبار 10 ساله داره و میتونند در هر بار ورود تا دو سال اقامت داشته باشند .

      ویزیتور ویزا لزوما پنج ساله نیست و میتونه برای هر کدوم از بستگان صادر بشه.

  • #1656 پاسخ
    Avatar
    ندا

    درود مجدد

    ممنون از پاسختان بهادر جان

    مادر من یک خانم خانه دار هست که با پدرم در ایران زندگی میکنند من و همسرم در کانادا سیتیزن هستیم فکر میکنید چه دلایلی میتوانم بیارم برای قانع کردن افسر مهاجرت مبنی بر اینکه مادرم به ایران بر میگردد

    ضمنا اگر من فقط برای مادرم درخواست ویزا بدهم شانس گرفتن ویزا بیشتر است یا پدر و مادرم هردو

    سوال دیگرم این است که اینطور که شنیده ام کانادا جدیدا به متقاضیان ویزای ۵ ساله میدهد میخواستم ببینم این همان سوپر ویزاست یا نه؟

    ببخشید طولانی شد ممنون

    • #1657 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام ندا
      اگر پرونده بخاطر درخواست برای سوپر ویزا رد شده اصلا بیخیال سوپر ویزا بشید و برای همون ویزیتور ویزا اقدام کنید .
      فکر نمیکنم پاسپورت های ایرانی بیشتر از ۵ سال اعتبار داشته باشند پس نهایت ویزایی که میتونن داشته باشند ۵ سال است. پس عملا برای شما فرق نمیکنه سوپر ویزا یا ویزیتور ویزا.
      سوپر ویزای والدین با ویزیتور ویزا ( حداکثر ۵ساله) فرق میکنه…
      برای ویزای ۵ ساله باید هر ۶ ماه یا یک سال در صورت نیاز اقامت تمدید بشه.
      به نظر من یک کاور لتر تهیه کنید و کاملا موقعیت کاری و اجتماعی خودتون رو توضیح بدید و ذکر کنید که دو بار درخواست شما رد شده و تاکید کنید هر مدرکی نیاز هست که دال بر برگشتن ایشان هست رو ارایه میدید.

      • این پاسخ 3 ماه، 1 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
      • این پاسخ 3 ماه، 1 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
  • #1700 پاسخ
    Avatar
    جواد

    سلام بهادر جان

    من برای پدر مادر و خواهرم که شوهرش فوت کرده میخوام تقاضا بدم میشه باهم تقاضا بدم یا بهتره جدا اقدام کنم؟

    • #1701 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام جواد جان

      فرقی نمیکنه ولی اگر خواهرتون بچه خردسال دارند و همراه ایشون قراره بیاد بهتره مدارکی دال بر تحت تکفل بودن ایشون ارایه بدن .

  • #1718 پاسخ
    Avatar
    هادی

    سلام و سپاس بابت کمکهاتون

    ما تقریباً 6 ماه میشه که از طریق اکسپرس انتری به صورت PR وارد کانادا شدیم. میخوایم برای کریسمس چون نمیتونیم بریم ایران، مادر خانومم رو دعوت کنیم. من همه مدارک رو جمع کردم و تمکن مالی ایشون رو هم گذاشتم ولی نمیدونم برای فرم های مالیاتی خودمون چی بزارم. چون من کارم پاره وقته و هنوز اونقدر درامدم بالا نیست ولی مادر خانومم خودش میتونه از پس هزینه های خودش بر بیاد.

     

    با تشکر

    • #1719 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام هادی

      شما چون حدود ۶ ماه هست اومدید فکر نکنم T4 و T1 داشته باشید….
      من توصیه میکنم کاور لتر بزارید و رفرنس بدید به تمکن مالی ایشون و قویا ذکر کنید تموم هزینه های اقامت ایشون با خودشون هستش…‌در ضمن حتما قید کنید که خیلی علاقمند هستید حتما کریسمس دور هم باشید…

      • این پاسخ 3 هفته، 4 روز پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
  • #1721 پاسخ
    Avatar
    سحر

    سلام وقت بخیر

    من دانشجو هستم در کانادا، قصد دارم برای مادرم دعوتنامه بفرستم و میخواستم بدونم اگر گردش حساب خودم رو در کانادا دارم بفرستم کفایت میکنه ؟ و همچنین میتونم برای خواهر و برادرم همزمان بفرستم ؟

    • #1722 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام سحر
      حتما لینکی که داخل پست قرار دادم رو پیگیری کنید و به سوالات پاسخ بدید …در پایان لیست مدارک مورد نیاز رو با توجه به مورد و شرایط شما بهتون میده.

  • #1725 پاسخ
    Avatar
    سحر

    خیلی ممنون از راهنماییتون.

    • این پاسخ 3 هفته، 4 روز پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
  • #1735 پاسخ
    Avatar
    Hassan

    ایا باید دو اکانت انلاین باز کرد یکی برای و دیگری مادر

    • #1738 پاسخ
      بهادر
      بهادر
      سرپرست کل

      سلام حسن جان

      یک اکانت برای هر دو کفایت میکنه

پاسخ به : مدارک لازم برای ویزای بازدید والدین از کانادا
اطلاعات شما: