این موضوع شامل 0 پاسخ ، و دارای 1 کاربر است ، و آخرین بار توسط بهادر بهادر در 7 ماه، 2 هفته پیش بروز شده است.

  • نویسنده
    نوشته ها
  • #818 پاسخ
    بهادر
    بهادر
    سرپرست کل

    تمدید اقامت کانادا

    ویزای توریستی کشور کانادا به دو صورت صادر میشود Single entry و Multiple entry  که بر اساس قانون این کشور و حداکثر زمان اقامت برای هر یک از متقاضیان به صورت 6 ماهه صادر می شود . برای تمدید اقامت کانادا بعد از شش ماه (Multiple entry) نیازی نیست حتما یک بار از کانادا خارج بشید و دوباره برگردید .به راحتی میتونید آنلاین و با هزینه فقط 100 دلار اقامت خودتون رو تمدید کنید .

    برای این منظور به لینک تمدید اقامت مراجعه کنید و با یک ثبت نام ساده و پاسخ به یه سری سوالای ابتدایی لیست مدارک و پنل کاربری جهت آپلود مدارک رو دریافت کنید …

    مدارک معمولا شامل مدارک زیر هستش :

    1 – فرم IMM 5708 .اگر بصورت آنلاین باز نشد حتما دانلود و با آکروبات ریدر فایل رو باز کنید…
    2- عکس با سایز 35x45mm
    3-اسکن پاسپورت
    4-گواهی استطاعت مالی

    در ضمن بهتر هستش در نامه ای علت های تمدید اقامت و برنامه بازگشت خود را شرح دهید. اگر برای تمدید اقامت خود دلیلی موجهی داشته باشید شانس تمدید اقامت بیشتر خواهد بود.

    مدارک بالا رو آپلود و بعد از پرداخت 100 دلار فایل نامبر رو دریافت میکنید …میتونید وضیعت پرونده رو از داخل پنلی که بعد از ثبت نام در اختیارتون قرار میگره چک کنید …

     

    • این موضوع 7 ماه، 2 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 7 ماه، 2 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 7 ماه، 2 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 7 ماه، 2 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 7 ماه، 2 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 7 ماه، 1 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 4 ماه، 2 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 1 ماه، 3 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
    • این موضوع 1 ماه، 3 هفته پیش توسط بهادر بهادر اصلاح شده است.
پاسخ به : تمدید اقامت کانادا
اطلاعات شما: